Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 

лого VEIKA

 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Материјали за дигитален печат, мастила > Хартии за солвентен печат  > EU

стр. 

 

 

SKYLIGHT

Vilaseca -Шпанија

 

 

Lenza-Affiche

SKYBLUE

Vilaseca -Шпанија

БЕЛА ХАРТИЈА СО СИН ГРБ

 

DECOJET

рељефна хартија за дигитален печат на тапети 

 

БЕЛА ТРАНСЛУЦЕНТНА ХАРТИЈА

Светлопропуслива бела хартија, погодна за дигитален печат со солвентни мастила на печатени реклами со задно осветлување. На ролни со ширина 127см, 140см и 160см и должина 100м, 300м или 600м со тежина 150г/м2.

На ролни со ширина 140см и 160см со различна должина. Тежина 115г/м2.

Синиот грб на хартијата и дава одлична густина дури и во влажна состојба. Голема цврстина  на сува и на влажна хартија, инзвонредна мазност и добри карактеристики за дигитален печат со солвентни мастила. Отпорна на бази и до 4 седмици на надворешни услови. За апликации во целиот сектор на надворешната и внатрешната реклама.

Рељефна бела хартија со 11 различни мотиви за дигитален печат на тапети со екосолветно или солвентно мастило. На ролна 107см / 50м. Тежина 150 - 200 г / м2.

 

 

 
 
     
 DOWNLOAD: Технически данни Сертификати

Цени
tml>l>