Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 
 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Преси, ламинатори, сито и тампон печатни машиниЛаминатори  > ROYAL SOVEREIGN

стр.  страница 1 - RS

 

 

 
RSC-1650C 

165см

 

 
 
RBC-1000 

БРОЈАЧ НА БАНКНОТИ

 
 
 

 

 
 

 

 

 

Професионален ламинатор за студено ламинирање без подгревање на фолии и плочи со дебелина до 15мм. Дијаметар на силиконскиот ламинирачки вал - 95мм.Со нож на напречно сечење. Педала за крачно управување, постојанодвижечки мотор со регулирачка брзина и насока на подавање. Интелигентно регулирање на притисокот.

 Машина за бројач на банкноти перфектна за малиот и среден бизнис. Брои прецизно банкноти од различни валути. Вграден UV детектор на фалш банкноти, контролa по димензии. Дополнителен клиентски LED дисплеј со приказ на одброените банкноти. Различни режими на работа: просто, пакетно броење или со акумулирање.

 
 
     
 DOWNLOAD: Презентации и брошури Технически данни Сертификати Ръководства за оператора

Цени
tml>l>