Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 
 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Материјали за дигитален печат, мастила > Самолепливи ПВЦ фолии за солвентен печат > ORAFOL

стр.  страница 1 - ORAFOL страница 2 - ORAFOL страница 4 - LG страница 5 - STICK страница 6 - MACTAC страница 7 - ORAFOL страница 8 - LG

 

 

ПВЦ ФОЛИЈА ЗАДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ со солвентно мастило
серија 3352F

3675E / 3676E

ПЕРФОРАЦИЯ 1.5мм

3635 / 3636

3675 / 3676

ПЕРФОРАЦИЯ 1.5мм

5600 / 5600Е

cast

за целосно лепење на МПС(спец. возила)

5200

cast

 

за стикери

РОЛЕРИ ЗА АПЛИКАЦИJA

ОПТИЧКИ ТРАНСПАРЕНТНИ
Самолепливи фолии за стилскa декорација на излози. Целосната бистрина на фолијата и лепилото го прават неиспечатениот материјал да биде незабележлив со голо око. Сликата изгледа како печатена директно на стаклото и во исто време може да се менува по желба без да се менува стаклото.

ПЕРФО (ONE WAY VISION) бела со црн грб
За прозорци на згради и на автобуси со дигитални печатени реклами без тоа да пречи на осветленоста и на патниците да може да гледаат надвор. *5 - 50%, *6 - 60% односот на површината на фолијата кон површината на отворите. 363* е с отстраняемо лепило, 367* е с трайно лепило. Дебелина 140мкм.

ПЕРФО (ONE WAY VISION) бела со црн грб
Овозможува да се облепат прозорци на згради и на автобуси со дигитални печатени реклами без тоа да пречи на осветленоста и на патниците да може да гледаат надвор. 3675E - 50%, 3676E - 60% односот на површината на фолијата кон површината на отворите. Солв. трайно црно лепило, за монтаж на сухо. 150мкм

СВЕТЛООДРАЗИТЕЛНО ЗА ПЕЧАТ

Самолеплива еластична светлоодразителна фолија, отпорна на надворешни услови, на хемикалии и корозија. Одличните одразителни својства гарантираат добра видливост на печатените реклами  дури и при лоши атмосферски услови.Ја има во 15 бои и трајност 7г, 5600Е има воден знак.

СВЕТЛООДРАЗИТЕЛНО ЗА ПЕЧАТ

Самолеплива еластична светлоодразителна фолија,  отпорна на надворешни услови, на хемикалии и корозија. Одличните одразителни својства гарантираат добра видливост на печатените реклами дури и  при лоши атмосферски услови. Ја има во 6 бои со трајност 3г.

 
 
     
DOWNLOAD:Презентации и брошури Технически данни Сертификати ICC профили Упатство Цветни палети

Цени
tml>l>