Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 
 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Материјали за дигитален печат, мастила > Самолепливи ПВЦ фолии за солвентен печат > ORAFOL

стр.  страница 2 - ORAFOL страница 3 - ORAFOL страница 4 - LG страница 5 - STICK страница 6 - MACTAC страница 7 - ORAFOL страница 8 - LG

 

 

3651
3640 / 3641
3751
3551/ 3551RA
3164 / 3162
3951/ 3951RA

МОНОМЕРНО PVC 

бело и проѕирно гланц
Нуди брилијантни бои на печатното со среден рок на експлоатација на надворешни услови на автомобили, изложени на влијанието на различни  фактори.

ПОЛИМЕРНО PVC 

бело и проѕирно гланц
Нуди брилијантни бои на печатеното со голем рок на експлоатација на надворешни услови на автомобили, изложени на влијанието на различни  фактори.

УНИВЕРЗАЛНО МЕКО PVC                           

бело и проѕирно, гланц и мат
Нуди брилијантни бои на печатеното со средно голем рок на експлоатација на надворешни услови. Погодно за табли, стикери и др. 3640 е со проѕирно лепило, а 3641 е со сиво лепило.

KАСТ PVC

бело и проѕирно

Одлична издржливост на надворешни услови. Нуди брилијантни бои на печатеното со голем рок на експлоатација и на најтешки услови. RapidAir технологијата е исклучително удобна за лепење на големи површини без меурчиња.

ПОЛИМЕРНО PVC 

бело и проѕирно гланц
Нуди брилијантни бои на долготрајни печатени реклами на надворешни услови. RapidAir технологијата е исклучително удобна за лепење на големи површини без  меурчиња - воздухот се истиснува лесно.

УНИВЕРСАЛНО МЕКО ПВЦ фолио за печат
бяло гланц и мат 100 микрона
Меко PVC фолио с прозрачно перманентно полиакрилатно лепило. Устойчиво на високата температура на латексните принтери. Солвентните мастила съхнат бързо, стабилни размери при апликация. Серия 3162 е с отстраняемо лепило. Трайност 4 години.

 
 
     
DOWNLOAD:Презентации и брошури Технически данни Сертификати ICC профили Упатство Цветни палети

Цени
tml>l>