Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 
 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Плочи Вералит (РЕТ) листови  >   IPB

стр. 

 

 

 

VERALIT

 

листови РЕТ

 
 
 
 
 
 
 

   Плочи од полиетилен терефталат

/РЕТ/ со трговската марка VERALITE се исклучително отпорни на удар, атмосферски услови и на хемиски влијанија, лесно се обработуваат и термооформуваат. Удобни се за употреба во прехранбената индустрија согласно критериумите FDA/BGA и одговара на критериумите на DIN 4102/1Y, BS476, Part 7. Плочите одговараат за изработка на светлечки тела, заштитни стакла на машини и превозни средства, во ентериери на згради, специјални возила, авиони и возови. Листовите се со антирефлексна површина и заштитуваат слики и дигитални печатени реклами од механичка повреда и од УВ зраци на отворено.

боја

димензии (мм)

дебелина(мм)

проѕирен AR

1250/2050
 0.6,  0.75
проѕирен
1250/2050
 0.6, 0.75,  1, 1.5
бел опал
1250/2050
 1
 
 

 

 
 
   
 DOWNLOAD: Презентации и брошури Технически данни Сертификати 

Цени
tml>l>