Материјали, машини и технологии

за реклама со човечко лице!

 
 

E-mail: skopje@microasu.com

 Продукти > Материјали за дигитален печат, мастила > Самолепливи ПВЦ фолии за солвентен печат > STICK

стр.  страница 1 - ORAFOL страница 2 - ORAFOL страница 3 - ORAFOL страница 4 - LG страница 5 - STICK страница 6 - MACTAC 7 страница 8 - LG 

 

 

PERFO

OWV1416 UV

 

ES0814 G/M

ES1014 G/M

 

PERFO

 

OWV1414

OWV1614

 

RP0614

RP0814

BF0614

ONE WAY VISION за UV и латекс печат

140мкм за целосно облепување на прозорци од згради и МПС. Основата е двослојна со перфорација на горниот слој за квалитетен печат на УВ и латекс, вкупно 160мкм. Со бела сјајна површина и црно солвентно лепило, на ролни 137см и 106см. Отвори 1.6мм, 40% перфорација на површината.

МОНОМЕРНA ФОЛИJA  бела  гланц и мат
За печатење на широкоформатни принтери со краткорочни (на отворено) и среднорочни реклами (на затворено). Со проѕирно солвентно лепило. Ролни со ширина 106, 127, 137 и 152см. Дебелина 80мкм (ES0814) и 100мкм (ES1014), хартиена основа 140 г/м2.

 

ПОЛИМЕРНA ФОЛИJA бела  гланц
За печатење на широкоформатни принтери со среднорочни и долгорочни реклами, за лепење на спец. возила. Со проѕирно или сиво солвентно лепило, bubble-free. Ролни со ширина 105, 127, 137 и 152см. Дебелина 60мкм и 80мкм , хартиена основа 140 г/м2.

ONE WAY VISION  бела ПВЦ фолија за печат За целосно облепување на прозорци од згради и МПС без затемнување. Дебелина 140мкм за OWV1414 и 160мкм за OWV1614, бела сјајна површина и црно солвентно лепило, на ролни со ширина 152см, 137см, 127см, 106см сo основа 140г/м2. Дијаметар на отворите - 1.6мм, 40% перфорација на површината.

 

 
 
     
 DOWNLOAD:  Технически данни

Цени
tml>l>